Allmänna regler på webbplatsen

Allmänna uppförandekod på webbplatsen:

Till att börja med kommunicerar hundratals människor på webbplatsen,olika religioner och åsikter, och de är alla fulla besökare på vår sida, så om vi vill att denna folkgrupp ska fungera och vi behöver regler. Vi rekommenderar starkt att du läser dessa regler, det tar bara ungefär fem minuter, men det sparar tid och hjälper till att göra webbplatsen mer intressant och organiserad.

Till att börja med måste vi behålla vår hemsidadig själv med respekt för alla besökare på webbplatsen. Inte förolämpa deltagarna, det är alltid överflödigt. Om det finns klagomål - kontakta administratörerna eller moderatörerna (använd personliga meddelanden). Skrämmande andra besökare anses vara en av de allvarligaste överträdelserna och straffas allvarligt av administrationen. Vi förbjuder strängt rasism, religiösa och politiska uttalanden. Tack på förhand för din förståelse och för att du ska göra vår webbplats mer artig och vänlig.

Webbplatsen är strängt förbjuden:

- Meddelanden som inte är relevanta för innehållet i artikeln eller i sammanhanget av diskussionen
- Förolämpning och hot mot besökare på webbplatsen
- I kommentarerna är förbjudna uttryck som innehåller profanitet, förödmjukande mänsklig värdighet, uppmuntrande etniska stridigheter
- Spam, samt reklam för varor och tjänster, andra resurser, media eller händelser som inte är relaterade till diskussionen om artikeln

Låt oss respektera varandra och webbplatsen påsom du och andra läsare kommer att prata och uttrycka sina tankar. Webbplatsadministrationen förbehåller sig rätten att radera kommentarer eller delar av kommentarer, om de inte uppfyller dessa krav.

Om du bryter mot reglerna kan du få det en varning. I vissa fall ett förbud utan varning. Skriv till administratören om problem med förbud.

insult administratörer eller moderatorer straffas också förbud - Respektera andras arbete.