Hur man tar bort svullnad i foten efter en skada

Kirurg-phlebologist-lymfolog, kirurg av den första kategorin

I januari fanns en fraktur av kalyxen. nästan 1,5 månader var benet i gips. muskler och senor är båda trä, och foten är edematös. nu böjer mitt knä lite, jag går inte med fötterna utan en krycka, jag kan knappt röra mitt friska ben. berätta för mig hur man tar bort puffiness hemma och vad ska man göra med det skadade benets muskler? tack.

Svetlana, Ukraina, 52 år gammal

I händelse av ett ödem som läkare phlebologist kan jag till digråd att göra en duplex skanning av vener. Ofta påverkar kärlens patologi störningen av benet efter trauma. Och på alla andra frågor kommer traumatologens läkare att svara mer kvalitativt. Musklerna kräver terapeutisk träning och massage. Men de kan endast rekommenderas med undantag av djup venetrombos.

Med vänliga hälsningar, Elena Belyanina.

Hej Elena Olegovna! Jag hade postpartum trombos sex månader sedan. Idag gick jag för att se en läkare, en trombus redan →

03/26/2013 | Ирина, 29 år gammal

kommentarer 1

Svetlana
Svetlana per den 31 juli 2016 22:00
Välkommen! Jag heter svetlanaspringa på kvällarna, så beslutade att ta belastningen på fötterna, plockade upp vikten av 1kg och sprang ... på morgonen svullna vrister och smärtsam steg på tårna, gå på tå och vrister ont, vad kan göras, hur man ska vara, säg. .