När svullnaden kommer av efter att läpparna förstorats

Operationen för bröstförstoring beror på det faktum attefter det finns övningar av vävnader i bröstkörtorns område. Detta medför många frågor till patienter som bestämmer ett sådant förfarande. En av dem, när dessa svullnad går och hur kan denna process accelereras?

Innan du bestämmer dig för bröstförstoringDet är viktigt för en kvinna att inse att både före och efter henne är patientens fullständiga lydnad mot de rekommendationer som doktorn ger, avgörande. Och det betyder att du måste följa vissa seriösa regler. Dessutom är det viktigt för en kvinna att förstå vad läkaren ska göra för att undvika rädsla och vara emotionellt förberedd. En mer detaljerad beskrivning av hur operationen utförs bröstförstoring i Moskva Du kan läsa här http://estheticcenter.ru/surgery/uvelichenie_grudi/.

Så, vilka regler är det viktigt att följa efterförfarande? Den första regeln är den konstanta bärningen av kompressionslinne. Det måste bäras i 4 veckor, inte bara under dagen, men också på natten. Vad är det för? Först och främst är det nödvändigt att bröstet tar sin form. Eftersom klädseln måste vara kontinuerlig är det viktigt att ta hand om att inte köpa en uppsättning i förväg. Om det visar sig att det inte går att bära underkläder (till exempel, det måste tvättas), måste kvinnan ligga på ryggen och vänta på att den ska torka.

Den andra viktiga regeln som bidrar till att minskaödem och påskynda vävnadsläkning - överensstämmer med den relativa viloprocessen. Den första dagen kvinnan kommer att vara i kliniken under överinseende av experter i de närmaste dagarna är det bättre att det bara är vila hemma utan alla typer av fysiska aktiviteter. För att minska smärta efter operationen måste du använda smärtstillande medel som ordinerats av en läkare. Om belastningen är, kan ökas svullnad och läkningsprocessen bromsas avsevärt.

En annan punkt - efter några kirurgiskaUtsätt inte din kropp för att värma. Och det betyder att du inte behöver gå till badet eller till stranden. Olydnad i denna aspekt leder också till ökad ödem och till att de inte går bort länge.

Om du följer läkarens rekommendationer kan svullnadenhåll ut i ungefär två veckor, och efter den här tiden kommer att börja dämpas. I de fall då detta inte händer för en kvinna är det viktigt att konsultera en kirurg som utförde operationen. Detta kommer att bidra till att undvika allvarliga komplikationer och få medicinsk hjälp i tid.

BAD, VITAMINER, KOSMETIK

Denna webbplats kommer att ge en möjlighet till alla som vill få ett specialistkonsult med många års framgångsrik erfarenhet av att övervinna följande sjukdomar:
- intervertebral skivherniation
- cerebral pares
psoriasis
diabetes mellitus
- artros, etc.
Shulga Nikolay Vladimirovich

Beställ produkter Artlife på Ukrainas territorium: DÅLIG. lecitin, kattens pisk, kalcium; Kosmetika: Probio, inkapslar, funktionell kosmetika; vitaminer ; flingor, soppor, kissar, godis, te, kaffe; medel för personlig hygien: schampo, balsam, rak gel, tandkräm.

Professionell översättning från engelska till ryskaolika ämnen: medicinsk, teknisk, vetenskaplig och teknisk, juridisk, ekonomisk, litterär; översättning av bankkontot och förfrågningar, certifikat, sång, medicin, sång, dikter, instruktioner, manualer, dokumentation och lokalisering av online-resurser.