Hur lång tid går ödem efter rhinoplastik?

Näsplastik, precis som alla andra plastikkirurgi åtföljs av förekomsten av ödem och blåmärken, men lyckligtvis de är, och vackra näsa du nu för evigt.

Låt oss analysera i detalj vad som väntar på näsan efter rhinoplasty.

 1. Gips efter rhinoplastik.
  Efter rhinoplasty får du ett plaster som dukommer att bäras i 7 dagar. Vi varnar för att den tredje dagen kommer att bli den mest kraftfulla svullnaden, men bör inte skrämas. Detta är den normala tiden av den postoperativa perioden.
 2. Efter gips, någonstans på den 10: e dagen kan du redan gå ut på människor och känna dig mer bekväm. Emellertid i ca 3 månader kommer ödem efter rhinoplasty att hålla.
 3. Bruising efter rhinoplasty är vanligt. Vid slutet av den andra veckan blir det vanligtvis inte så uppenbart.
 4. Den första månaden efter näsplastik kan redan andas fritt. Smörj med olivolja snyggt med en bomullspinne näsborre för att läka sår så snart som möjligt.
 • blåsa näsan (ungefär en månad)
 • att engagera sig i natts. övningar (1 månad)
 • bära glasögon (3 månader!);
 • gå till bastun (ca 3 månader);
 • gå till solarium (ca 3 månader).

Vi rekommenderar att du sover på ryggen under den första månaden, undviker hypotermi och stänker näsan med Aqua Maris.

Efter sex månader är svullnad knappt synlig.

Efter rhinoplasty kommer näsens spets att vara längst efter operationen. En liten blåmärken på denna plats kommer att äga rum om 6 månader.

Slutlig återhämtning efter rhinoplasty du kommer att observera månader efter 7 efter operationen. Alla blåmärken och svullnad kommer att gå bort, och du kommer att se näsan som du så drömde om.

Rehabilitering efter rhinoplasty skrämmer alla, menDe flesta av våra patienter tror att det är värt det. En av våra patienter sa: "Jag skulle helst lida ett par månader än att jag går till slutet av mitt liv med en stor, nacke i nacken. Konsekvenserna av rhinoplastik är inte hemska, om du vet att du snart kommer att ha en vacker näsa. "