Hur man tar bort svullnaden av foten med artros

För oral administrering: för att lindra inflammation och eliminera saltavlagringar

• Marsh sweeper:
ta ett apotekstankur av en sabel ellerförbered dig själv: 50 gram rhizom sabelnik (farmaceutisk förpackning), häll 0,5 liter vodka, insistera 2-3 veckor på en mörk men inte kall plats. Skaka regelbundet kärlet med blandningen, spänna och vrida ut råmaterialen. Ta 1 msk. sked tinkturen i 1/4 kopp vatten. Detta på disken kan du fortfarande gnugga på natten.

• Solrosrot:
1 kopp torkade pulveriserade solrosrötterhäll 3 liter vatten och koka i 3 minuter, insistera en timme, belastning. Infusionsbutik i kylskåp och drick 1 glas 3-4 gånger om dagen en halvtimme efter en måltid. Därefter häller de samma rötterna igen 3 liter vatten och kokar i 5 minuter, insisterar en timmes spänning. Infusion igen, drick 1 glas 3-4 gånger om dagen. Sista gången, häll 3 liter vatten, koka 10 minuter, upprepa alla åtgärder.

• Willow white: 2 timmar hackade små kvistar vit pil (du kan samla in och vintern) häll 2 dl kokande vatten, hålla på låg värme i 5-7 minuter, insistera på en termos i 3-4 timmar, sila buljongen och tillsätt kokt vatten till den ursprungliga volymen. Ta 1/4 kopp dekokt 3-4 gånger om dagen för en halvtimme före måltid.

• Lilac: fylla den strimlade lila nyre med en burk 2/3 volymen, häll vodka i nacken, insistera 2 veckor i en mörk men inte kall plats, skaka burken regelbundet, spänning. Ta 1 tsk tinktur i 1/4 kopp vatten 2 gånger om dagen efter måltiden och gnugga infusionen med sjuka leder på natten.
Lila är giftigt, så noggrant observera doseringen!
Under behandling är akuta, sura rätter, pickles och röka produkter kontraindicerade. Mat bör vara övervägande mjölkaktig och grönsak, annars kommer det ingen effekt.

För extern användning: att bedöva och ta bort puffiness

• Apotek Bischofite. Förvärm foten i ett handfat med varmt vatten och höft- eller knälederna med en varmare i 5-7 minuter, torka sedan av huden torr. Med lätta rörelser gnider du en liten lösning i huden, applicerar en bit gasbind fuktad i samma lösning, täck sedan med en plastfolie med en varm scarf på toppen. Förfarandet gör för natten. På morgonen, ta bort kompressen, tvätta huden noggrant med varmt vatten, torka av med en mjuk trasa. På en dag är kursen 8-10 procedurer.

■ Komprimera inte vid flera leder samtidigt!
■ Användning är kontraindicerad vid hudirritation och repor.

• Firolja: Värm den sjuka fogen med en varmare eller ett paket uppvärmd havsalt. Gnid det med granolja, sätt sedan i det med ett varmt ullsjal eller halsduk.
• Humlehoppar: gnid 2 msk. skedar av torra hummer med 50 gram apotek vaselin. Gnugga för nattiga fogar, sätt sedan i dem med varma halsdukar eller halsdukar.
• kålblad: linda gemensam för natten kål blad, topp med cellofan och en ylle halsduk. Håll 3-4 timmar eller komprimera på natten.
• Pepparrot: Nymalt pepparrotmjöl sprids på ett tätt tyg och lägger på en sjukt ledd, topp med cellofan, fixas med ett bandage. Förfarandet gör för natten.
• Rädisa Ogorodnaya: färskriven rättika välling låg på en tjock väv, och sedan applicera på den drabbade leden, topplocket med plastfolie, säkra bandage. Förfarandet gör för natten.
• Röda grönsaker: Koka roten av rovor tills mjukt, sätt rovmassa på ett tätt tyg och sätt på en sjuk fog för natten. Skydda med plastplast och ett varmt tyg.
• Poplar svart, njure: En del njure mäsk med 4 delar ister (i dess frånvaro kan ersättas smält smör) i vikt, förvara i kylskåp. Skölj de värkande lederna på natten.